Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Frugo.

Frugo   

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Lubisz napoje Frugo ??

• Tak ;]
      18
    • Nie ;]
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć..

Lubicie napoje Frugo ?? ja uwielbiam je ;]

*Szkoda że nie robią tych napoi w butelkach minimum 500 ml lub 1 L ;]

Jeśli lubicie to jakie smaki ?;]

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Niestety nie wiem jak smakowały dawniej Frugo ;] ale przyznam że pomarańczowe rozwala każdy Tymbark , Capi itp ;]

Mam nadzieję że się doczekam większych butelek ;] , zielone i czarne też wymiata;d

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Niestety nie wiem jak smakowały dawniej Frugo ;] ale przyznam że pomarańczowe rozwala każdy Tymbark , Capi itp ;]

Mam nadzieję że się doczekam większych butelek ;] , zielone i czarne też wymiata;d

5litrowki powinny byc

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

po 1. Mala szklaneczka, napilem sie i tylko podraznilem kubki smakowe a pic mi sie dalej chcialo

po 2. smak nie jest w cale taki swietny,pilem te co sa ,,najlepsze" i jakos mnie nie powalilo.

po 3. zajebiscie drogie. okolo 2.30 za taka szklaneczke mala ?? w to miejsce to ja sobe kupie pepsi albo liptona ktore bija te frugo na pysk.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Lubić Lubie czarne najlepsze każdy inen podniebienie

BTW.Za drogie ciut wole sobie co innego kupic do picia za taka cene ale jak sa pieniadze to sie skusze ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Szczerze ? każdy inaczej odbiera smak ;]

Kto powiedział że ktoś pije je tak jak wodę mineralną ?;]

Szkoda że drogie są , taka buteleczkę mam na łyka ( dosłownie ) , czekam na większe butelki

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

No, wtedy lepsze były, chociaż teraz też nie są najgorsze, mogliby trochę zwiększyć pojemność.

Opublikowano

Kiedyś lubiłem Frugo, ale teraz ludzie za bardzo się tym podniecają. Wszędzie Frugo -.- rzygam tym!

dópa!

Opublikowano

Ci od frugo w pierwszym miesiącu zarobili swóje kilka milionów, moda minęła i już więcej nie dostaną. Ja osobiście lubię, ale nigdy nie kupuje frugo, bo jest za małe i za drogie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...